Als single op vakantie

Stel, je bent vrijgezel, 30 jaar, vrouw en je wilt last minute op vakantie. Een all inclusive last minute vakantielijkt je wel wat, bijvoorbeeld een zonvakantie Griekenland of Turkije. Maar als je als alleenstaande vrouw van 30 op vakantie gaat, waar moet je dan op letten?

Is een all inclusive vakantie met verblijf in een luxe hotel we wat voor jou? kan je niet beter deelnemen aan een single zeilvakantie of zo of een geheel verzorgde groepsreis?? in deze blog belichten we de voor- en nadelen van alleen op reis gaan en de beste en goedkoopste mogelijkheden een last minute vakantie te boeken.

Hoe vermijd je eenzaamheid tijdens je vakantie?

Als single zoek je tijdens je vakantie waarschijnlijk aansluiting bij gelijkgestemden. Het is daarom belangrijk een last minute vakantie te boeken die aansluit bij jouw interesses en die je in contact brengt met andere singles. Als je bijvoorbeeld een last minute vakantiehuis huurt op een vakantiepark met gezinnen met jonge kinderen, is de kans groot dat je als dertig jarige, alleenstaande vrouw, geen aansluiting vindt bij je reisgenoten en verveling en eenzaamheid op de loer ligt. Het is daarom belangrijk een reis te boeken waar je ander mensen ontmoet en misschien wel leuke avonturen beleeft. In het geval van jou zou een last minute en all inclusive rondreis wel eens wat kunnen zijn. En een actieve single groepsreis, bijvoorbeeld naar Bali of Thailand, is misschien ook wel een goed plan. De boodschap die in deze tekst verscholen zit “als je een last minute vakantie boekt, boek dan een vakantie waarbij je geen kans hebt op eenzaamheid. Deelname aan een actieve rondreis of groepsreis maakt de kans op aangenaam gezelschap het grootst.

Last minute hotel boeken, boek een only adults hotel.

Als je een stedentrip gaat boeken en een last minute hotel zoekt is onze tip een Only Adults hotel te boeken. In zo een hotel voor volwassenen hangt in de regel een serene en prettige sfeer. Als je een last minute hotel in bijvoorbeeld Kreta of Mallorca boekt, weet je bijna zeker dat er ander vrijgezellen van jouw leeftijd in het hotel verblijven. Only Adults hotels hebben vaak wat meer klasse en bieden je meer rust dan in de grote gezinshotels. En het is heerlijk om ’s ochtends te kunnen ontbijten met een heerlijk ontbijtbuffet en dan een tafel uit te kiezen met uitzicht op zee. Als vrijgezel is een hotel aan zee en zonder schreeuwende kinderen het prettigst. Je zult er, als je daar voor open staat, veel leuke andere mensen kunnen ontmoeten.

Copyright © 2009 - 2020 Datelicious.nl