Kale mannen, aantrekkelijk of niet?

Er zijn vrouwen die kale mannen aantrekkelijk vinden. Vaak zijn dit stoere mannen en wordt de kaalheid gecompenseerd door een groot en sterk lichaam. Een bepaalde groep vrouwen “kickt” hier op.

Andere mannen zijn juist op zoek naar een man met een volle bos haar. Iemand met krullen en nog en jeugdig uiterlijk. Heb je als man enige invloed op de kwaliteit van je haar en wat kan je doen om je haar sterker te maken? In deze blog wat tips voor mooier en sterker haar en datingtips voor kale mannen.

Hoe krijg je als man gezond en dik haar?

Je krijgt als man gezonden en dikker haar door een goede natuurlijke shampoo te gebruiken. Deze natuurlijke shampoos bevatten geen parabenen maar wel natuurlijke oliën en vitamines en mineralen. Deze natuur shampoos zijn niet alleen goed voor je haar maar ook voor je hoofdhuid. Als jij als man een date hebt en je ruikt lekker door een natuurlijke shampoo of deodorant, heb je de “eerste slag misschien wel gewonnen”. Vrouwen vinden het fijn als een man lekker ruikt en fris is.

Gezonder haar door het gebruik edelgistvlokken.

Nog een manier om dikker en gezonder haar te krijgen is het consumeren van edelgistvlokken. Gistvlokken zijn natuurlijke smaakmakers met een hoog gehalte aan vitamine B en plantaardige eiwitten. Ze bevatten daarnaast onmisbare mineralen en vitamines B. Zo kan je door gezond en smaakvoller te eten dikker en volle haar krijgen. Je koopt edelgistvlokken in de natuurvoedingswinkel, gezondheidswinkel of reformzaak maar ook in steeds meer supermarkten zijn superfoods te koop.

Vrouwen die op zoek zijn naar kale mannen.


Een grote groep vrouwen is op zoek naar kale mannen. Een kale kop kan sexy zijn, zeker in combinatie met een gespierd lichaam. Een bierbuik wordt vaak niet als sexy gezien en roken en veel drinken is bij de meeste vrouwen ook niet meer gewenst. Wist je dat sporten en sportdranken kunnen helpen een strakker lichaam te krijgen? En het gebruik van proteineshakes of proteinerepen? In een volgende blog: Hoe zie ik er als man aantrekkelijk uit en hoe zien vrouwen mij? Kan daten leuk en serieus zijn??

Copyright © 2009 - 2019 Datelicious.nl