Hoe weet je of hij je werkelijk leuk vindt?

Liefde is leuk, spannend maar ook uiterst complex. Dat mannen zelf soms niet eens doorhebben wat ze allemaal aan het doen zijn, tast je in het duister over zijn gevoelens. Sommige mannen zijn nu eenmaal moeilijk te doorgronden en

als een man duidelijk laat weten dat hij je leuk vindt, dan kun je gaan twijfelen of hij een player is: een vrouwenverslinder met niet zulke goede bedoelingen.
Het is dus heel normaal dat je jezelf afvraagt: “Vind hij me echt leuk?” En als je dat wilt weten, dan is het goed om je beseffen dat mannen hierin niet zo gecompliceerd zijn. Je moet alleen weten op welke tekenen je moet letten. Dit zijn vier duidelijke signalen die je vraag beantwoorden: vindt hij mij leuk?

1. Je valt meteen op

Ben je het eerste waar hij z’n aandacht op richt als hij een drukke kamer binnenstapt? Bekijkt hij jou als eerste in een groep met meiden? Of wil hij direct met jou praten, terwijl anderen hem aanspreken? Het zijn de duidelijke signalen die je vertellen dat hij een oogje op je heeft. En door jou steeds de volledige aandacht te geven is hij op een subtiele manier met je aan het flirten.

2. Hij vindt manieren om bij jou in de buurt te zijn

De laatste dagen lijkt het erop dat hij steeds vaker bij je in de buurt is. Dat is misschien toeval, of hij probeert actief bij je in de buurt te komen. Doet hij steeds dezelfde activiteiten als jou? Dan is het een teken dat hij je graag wil zien. Of praat hij steeds meer met de mensen met wie je omgaat? Dan zou het zomaar kunnen betekenen dat hij dit doet om bij jou in de buurt te zijn.

3. Hij heeft die ene glimlach

Valt het je op dat hij je altijd aankijkt met een glimlach? Het is fijn om te zien dat iemand naar je lacht en waarschijnlijk geeft het je een goed gevoel. Maar er is een reden waarom iemand dat doet. Wanneer een man met je flirt, dan verandert zijn glimlach. Het is niet dezelfde glimlach die hij z’n oma of moeder geeft. Zijn ogen lichten op als hij je ziet en ze beginnen te glansen. Het is een échte glimlach: een die niet geveinsd is of uit beleefdheid.

4. Je maakt hem zenuwachtig

Geloof het of niet, vrouwen zijn niet de enigen die nerveus worden: mannen ook. Heeft hij zweethanden als hij naast je zit? Speelt hij tot het irritante aan toe met de rits van z’n tas? Of trilt zijn stem en begint hij te stamelen als hij met je praat? Dan is de kans groot dat hij meer van je wil dan alleen vriendschap.

Copyright © 2009 - 2019 Datelicious.nl